Wednesday, October 29, 2008

Kenangan Terindah

wahhh, lu org tgk la gambar kteowang nie, haa nie la sweet memories antara gua, abg, kak ain, angah, kak mumu n karat... malam tu gua berusaha gak mengembirakan hati abg walaupun gua tau abg moody...

hmmm, sayu rasanya hati ni bila gua tgk wajah abg yg encem tu, wahhh... gua tau abg sebak bila tgk keletah adik2 nya, tp apakan daya abg terpaksa meninggalkan kteowang krn ada lg insan yg lbh memerlukan abg... kak kasih pun abg terpaksa tinggalkan, jgn sedih2 tau huhuhu...

tp tgh dok sedih2 kteowang still enjoy beb, smp je kt ampang terus ke pusat karaoke, apa lg melalak sakan laa hehehe... tambah2 gua dan angah yg memang xmengalah nk menyumbangkan suara tp yang paling over skali angah la, hahaha...

kak mumu pun bole tahan gak siap nyanyi lagu omputih lg, almaklumlah minah celup ni mmg camtu hahaha jgn marah ya kak mumu... yg kak ain lak gua tau dia dok nyanyi dlm ati pastu dok sengih sorang2, elehh mcm la gua xtau, haaa malu la kononnya nk kluarkan sore tu kan biasa lah budak UIA la katakan muahaha... tp yg bestnya gua xtahan tgk abg jebat la nyanyi dgn penuh perasaan, tp skali gua tgk cam mawi berzanji pun ada haaa, hehehe...

bila dh puas kteowang merosakkan lagu yg dah mmg kompom sedapnya, dpn ampang park jg tmpt lteowang lepak tp bkn lepak saja2 tau saip posing maut abis haa hehehe... time tu juga la abg, kak mumu gan angah nyanyi lagu yg membuatkan hati gua tersentuh gile dan gua lah org yg byk kali menangis, sob sob sensitif btl... nasib baik ada kak ain si tukang pujuk gua tp last2 gan kak ain skali mengalir air mata, apa daaa kak ain ni muahahaha...

mmg happening la mlm tu, gua xtau pehal feeling gua mlm tu lain mcm je, gembira bercampur sedih gua dibuatnya tp yg pastinya otak gua mlm tu mmg ada 1 wayar yg tercabut tu la psl gua gile skit hahahah...

hmmm, bila time nk balik je mula la masing2 nak berpisah, ala mcm la xjumpa lg kan pasni... mana xnya klu nk tgg gether camni mmg berzaman la tp xpa la yg penting sumenya hepi sokmo laa... apa2 hal gua ttp sayangkan adik beradik gua ni, thankz a lot coz abg, kak ain, kak mumu, angah gan karat sudi spend time bersama walaupun kak kasih xde malam tu tp gua tetap dedikasi kan kenangan terindah ni buat my sis gak... luv u all, muaaahhhh, gua chow...

5 comments:

Djebat said...

mekasih al..
rindu sgt2 moment tu..
abg bkn moody sgt pn tp cam sedih la..rasa lonely sgt kat sni.

Kasih Alyza said...

luahan hati seorg abg yg lonely adik... xder sapa2 nk p temankan abg ker hehehe...

yani am said...

apa kta akak la yg pi tman kan abg tu, sbab abg lbih memerlukan akak dri yg lain2 kn al kan, hiksss

Faryal Adzrin @ Al said...

yezza klu akk ade utk tmankn abg msti mood abg ok je..

Kasih Alyza said...

apa korang merepek nie haaa...