Friday, October 24, 2008

Hot Kaple Gua

zaaasss, utk n3 kali ini apa kata gua tukar selera skit... cuba lu org tgk gambar terbaik kat atas ni, amacam?? sweet x?? haaa, apsal gua gandingkan drg berdua ni kan, huhuhu sbb ada citer disebalik gandingan mantap drg ni la...

lu org bole tgk sendiri kan kesesuaian diaorg, ni yg gua nk jdkan strategi pembukaan hot story gua ni hehehe... now let's talk about them hahaha...

yg si jejaka encem tu adalah abg gua yg paling macho in the world, dan si gadis ayu tu plak adalah akak gua yg paling sweet, sepadan kan, kan, kan hehehe... sometimes gua ni suka sgt menyakat xpun gua psiko je drg ni slow2 smp la gua dpt korek citer dr drg muahahaha...

mana x nya, balik2 asyik kisah gossip drg jer smp kan kisah gossip gua pun xder huhuhu, fuhhh mengalahkan artis la drg ni tau hehehe... memandangkan sorang tu manager artis dan sorang lg tu plak adalah secretary manager artis, so that poster or citer drg xda la kluar kt mana2 magazine melainkan magazine gua saja iaitu 'Mempelam' hehehe...

abg gua tu rasanya seorang yg romantik (kalo tgk gaya dia jaga adik2 la sbb lembut) so padan sgtlah dgn akak gua yg loving tu (sbb dia manja tp garang tau)... tp adakah drg ni mempunyai hubungan yg istimewa? jeng, jeng, jengggg jgn pandang belakang muahahaha sbb gua pun xtau sebenarnya sbb bila gua atau adik2 yg lain tanya drg ni slalu menafikan tp dlm ati sapa yg tau kan hehehe...

it's ok sbb ni just pandangan gua dan gua juga berfikir secara positif serta percaya pada hakikat hubungan drg yg sebenarnya... sbb gua yg menyaksikan dan bersama so gua sendiri yg menilai sejauh mana keserasian drg kan...

abg & akak gua ni saling memahami dan hubungan yg terjalin atas dasar saling mempercayai dan juga serasi bersama hehehe... abg & akak lah yg selalu berkongsi apa jer masalah dlm membimbing adik2 dan bkn tuk bergantung antara satu sama lain... itu adalah prisip yg drg pakai gua rasalah...

kejujuran dan keikhlasan yg membuatkan hubungan drg ni lebih rapat dan akrab, org putih kata ada chemistry la hehehe... gua xtau sejauh mana hubungan drg ni bakal terjadi, xmustahil klu drg ni akan smp ke jinjang pelamin bersama, sapa tau kan ni kira doa gua dan jg yg lain2 la huhuhu...

sapa tau kan, jodoh ditangan Allah... wahhh mungkin jg drg hanya kekal dlm hubungan ini dalam menyatukan semua adik-beradik kan... cuma gua doakan yg terbaik utk abg & akak kesayangan gua ni... xkiralah sapa pun jodoh drg nanti gua terima dgn rela ati walaupun sbnrnya bkn sekadar gua tp juga yg lain2 pada hakikatnya nk sgt tgk abg & akak disatukan hehehe, jgn marah ya.... klu marah cepat tua walau hakikatnya abg gua tu mmg dh tua muahaha...

org tua2 kata klu suka bgtau suka jgn smp terjerat dgn mainan perasaan sendiri... gua dpt lihat sinar kebahgiaan terpancar diwajah drg, wajah2 penyanyang yg sgt mendahulukan adik2 dlm segala hal...

huhuhu enough la, gua xboleh nak story lebih karang ada lak abg & akak kejar gua lari x cukup tanah muahahaha... tp sebelum gua terlupa pada wedding planners serta butik2 pengantin yg nak taja majlis bahagia drg tu nanti bole la kontek gua, sbb gua adalah personal adviser bg drg hahahah...

gua juga ada prepare sebuah lagu untuk lu org nyanyi walau gua tau sore lu org xla sesedap sore gua hahaha... nyanyi jgn x nyanyi, lgpun akak gua suka gila gan lagu ni tau... ok gua choww...


Lirik Lagu Khas Buat Abg & Akak

Jatuh cinta lagi
Abg gua sedang jatuh cinta...
entah bagaimana
dia memikirkan Kasih Alyza...

Jatuh cinta lagi
Akak gua sudah jatuh cinta...
harus bagaimana
dia merindukan si Jebatnya...

Layaknya seorang pria
untuk memilih kasihnya
dialah Kasih Alyza...

Jatuh cinta lagi
akhirnya gua yg jatuh tangga
asyik bercerita
padanlah dgn muka gua...

9 comments:

Kasih Alyza said...

ya Allah adik.. apa yg adik merepek nie...

kan kita 1 family... dlm 1 family mmg ada abg dan kakak tp abg dan kakak tu xbole lah digossip2 kan..

kang akak takut bkn adik yg 'dimempelamkan' oleh abg tp akak yg akan ditempeleng oleh peminat2 abg lak huhuhu...

ishh ishh adik xtakot kena marah ke?? xtakot ker?? xtakot ker??

yani am said...

hohoho al, kak yani ska la bca n3 ni sbab best

cma nanti tkut abg dan akak mrah pla adik kak yani ni

btul kta al, klau ska baik bgthu sja nanti mlpas ssah la pla

tpi honestly mmang best la lirik lgu tu al, hikss

Faryal Adzrin @ Al said...

dunt worry ni sume ni xde kne mengena dgn yg mati..sume utk yg hidup je..heheheheehe

Djebat said...

wah..saman..saman..

yani am said...

hoho mmang yang disbutkan tu pun hdup lgi al, hehehe.

tpi yang mnjdi prsoalan nya tu adakah abg brni nak saman hehehe.

dari cra abg tu nmpak mcam ska sja kan al. btul kan al, btul kan hikss

Faryal Adzrin @ Al said...

kak yani, abg suka tu tau, hehehe...

anand suresh said...

hi there, this acticle is so good and i hope both of them will be together.

dun angry ya kash :D

yani am said...

kta doakan sja la al, mga abg dan akak bahgia bersma, amin.

Miss Atie said...

haha sy di desak oleh kak kasih utk bce entri ini

errrrrr takirek nk gosipkan gak
uwaaaaaaaaaa